English

 

 

Μακροχρόνια Μίσθωση Αυτοκινήτων

Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων ή operating leasing είναι ουσιαστικά η ενοικίαση του αυτοκινήτου της επιλογής του πελάτη (εταιρείας ή ελεύθερου επαγγελματία), για διάστημα το οποίο αυτός επιλέγει. Πλεονεκτήματα που παρέχει η μακροχρόνια μίσθωση είναι:

1. Για την απόκτηση των αυτοκινήτων δεν δεσμεύονται κεφάλαια, διευκολύνοντας έτσι την κατάρτιση του προυπολογισμού ταμειακών ροών.
2. Βελτιώνεται η εικόνα του ισολογισμού και αποφεύγονται οι παγιοποιήσεις.
3. Ο Φ.Π.Α. της αξίας του αυτοκινήτου δεν εκρέει άμεσα, αλλά κατά την διάρκεια της σύμβασης, μαζί με τα μισθώματα.
4. Η εταιρεία μας μετακυλύει στους πελάτες της τις εκπτώσεις που έχει πετύχει από τις συνεργαζόμενες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.
5. Παράλληλα προσφέρει χαμηλότοκο κόστος χρήματος
6. Ανεξάρτητες συμβουλές για ενοικίαση αυτοκινήτου καινούριου ή μεταχειρισμένου, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, δεδομένου ότι δεν δεσμευόμαστε μετοχικά με καμία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.
7. Δυνατότητα απευθείας επαφής με τον αντιπρόσωπο που εμπορεύεται το μοντέλο, ώστε να επιλέξετε προσωπικά το μοντέλο και τον εξοπλισμό που επιθυμείτε ή δυνατότητα να επιλέξετε ο ίδιος ακόμα και τον αντιπρόσωπο, από τον οποίο θα αγοράσουμε το αυτοκινήτου σας, για να σας το μισθώσουμε.
8. Απόλυτη ελευθερία επιλογής περιόδου μίσθωσης , ακόμη και βραχυχρόνιας.
9. Το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει: - Τέλη κυκλοφορίας - Μικτή ασφάλιση με πλήρεις καλύψεις, μέσω αξιόπιστων ασφαλιστικών οργανισμών. - Οδική βοήθεια - Συντήρηση του αυτοκινήτου και αλλαγή ελαστικών (προαιρετικά), απαλλάσσοντας τον χρήστη από χρονοβόρες διαδικασίες διαχείρησης. Συγχρόνως η εταιρεία μας μετακυλύει στους πελάτες της τις εκπτώσεις που επίσης έχει διαπραγματευτεί για λογαριασμό τους.
10. Αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περιπτώσεις τρακαρίσματος ή βλάβης.
12. Προσωπικό σέρβις, ακόμα και για συμφωνίες που αφορούν ένα μόνο αυτοκίνητο.
12. Ειδικότητα της εταιρίας μας στα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και σε εξωτικά μοντέλα.
13. Δυνατότητα διακοπής μίσθωσης ανα πάσα στιγμή και αντικατάσταση αυτοκινήτου με νέο.
14.Τα μισθώματα αναγνωρίζονται ως λειτουργικές ανάγκες και εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα σε ποσοστό 100%, δίνοντας σας σημαντικά φορολογικά οφέλη.

Πώληση Αυτοκινήτου με δόσεις

Δίνεται η δυνατότητα πώλησης αυτοκινήτων με δόσεις. Ο πελάτης εκμεταλλεύεται και σε αυτή την υπηρεσία τις ειδικές εκπτώσεις που η εταιρεία μας έχει πετύχει στις συνεργαζόμενες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Έτσι έχουμε την δυνατότητα και εδώ να σας προσφέρουμε ανεξάρτητες συμβουλές για αγορά αυτοκινήτου, καινούριου ή μεταχειρισμένου και σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις και το χαμηλότοκο κόστος χρήματος, ανταγωνιστικές τιμές.

Αγοραπωλησία Αυτοκινήτων

Διευκολύνουμε τον πελάτη στην πώληση του παλιού του αυτοκινήτου, ώστε να μισθώσει ένα νέο, χρησιμοποιώντας αν θέλει και την αξία πώλησης του παλιού, ως προκαταβολή, μειώνοντας έτσι το μηνιαίο μίσθωμά του. Δυνατότητα αντικατάστασης ήδη μισθωμένου αυτοκινήτου με νέο της επιλογής του. Δυνατότητα αγοράς ακόμη και του ιδιόκτητου αυτοκινήτου των πελατών μας, το οποίο στη συνέχεια του μισθώνουμε, εφόσον το επιθυμεί. Έτσι δεν αποτελεί πλέον πάγιo του πελάτη, ο οποίος απολαμβάνει τα οφέλη της μακροχρόνιας μίσθωσης και δεν δεσμεύει καθόλου κεφάλαιο για την χρήση του.

Εισαγωγή Αυτοκινήτου για λογαριασμό πελάτη

Αναλαμβάνουμε την εισαγωγή και εκτελωνισμό μεταχειρισμένου αυτοκινήτου επιλογής του πελάτη, από χώρα της Ε.Ε, το οποίο προορίζεται για μακροχρόνια μίσθωση ή πώληση με δόσεις.

Παροχή Φορολογικής Ενημέρωσης

Ενημερώνουμε τον πελάτη για τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου, περί μακροχρόνιας μίσθωσης και παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη για τις υπηρεσίες μας.

Διαχείρηση, Πώληση και Ενοικίαση Σκαφών Αναψυχής

Σας παρουσιάζουμε την Executive Yachting, εταιρεία διαχείρισης, διαμεσολάβησης πώλησης και ενοικίασης σκαφών αναψυχής. Η Executive Yachting sa δραστηριοποιείται:
- στις πωλήσεις πολυτελών motor yachts, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SANLORENZO στην Ελλάδα, καθώς και
- στη διαχείριση σκαφών, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε πληρώματα, τεχνική υποστήριξη, λογιστική παρακολούθηση, μαρίνες, ναυλώσεις καθώς και χρηματοδοτήσεις σκαφών μέσω εξειδικευμένων Τραπεζών και εταιριών Leasing στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

  
OPERATIONAL LEASING & RENTING         (Κεντρική Σελίδα)